Μέρκελ: Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος

Μέρκελ: Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος Facebook Twitter
Φωτο: Andrea Bonetti / POOL / SOOC
0

«Παράθυρο» για συμφωνία άφησε η Άνκελα Μέρκελ νωρίτερα δηλώνοντας ότι μια λύση για το ελληνικό χρέος είναι εφικτή και σημειώνοντας ότι τόσο αυτή όσο και ο Φρανσουά Ολάντ είναι έτοιμοι να συνομιλήσουν με τον Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, απόψε στις Βρυξέλλες.

«Το μήνυμα θα είναι: οι συνομιλίες με τους τρεις θεσμούς πρέπει να συνεχιστούν», σημείωσε η καγκελάριος ενώ τόνισε ότι « στόχος είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη».

«Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Αλλά κάθε ημέρα μετράει».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και ο Φρανσουά Ολάντ κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια συνάντηση μεταξύ του ιδίου, της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της συνόδου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM