Δεν θα κατατεθεί σήμερα στο Brussels Group το πολυνομοσχέδιο

Δεν θα κατατεθεί σήμερα στο Brussels Group το πολυνομοσχέδιο Facebook Twitter
0

Η ημερομηνία κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου που καταρτίζει η κυβέρνηση στη βάση της «λίστας Βαρουφάκη», για την ενδιάμεση συμφωνία με τους θεσμούς, παραμένει τελικά ανοιχτή.

Ενώ προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν πως το νομοσχέδιο θα τεθεί σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, τον οποίο επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, επισημαίνει ότι οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς δεν έχουν ακόμη κωδικοποιηθεί στην τελική μορφή τους.

«Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται στις προτάσεις και να υπάρξει μια νομική κωδικοποίηση τους» ανέφερε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αν και, όπως είπε, «όλοι έχουμε στο μυαλό μας τον χρόνο».


«Εμείς προσπαθούμε να γίνει συγκεκριμένη συζήτηση, οι άλλοι το θέλουν;», διερωτήθηκε ακόμα, ενώ σε ερώτηση για το τι θα γίνει σε ενδεχόμενο «κουρέματος» των εγγυήσεων από την ΕΚΤ, απάντησε ότι «έχουμε σχέδιο».

Στο μεταξύ, η ελληνική παρουσία στις Βρυξέλλες θα είναι ενισχυμένη, με τη συμμετοχή και του Athens Group, ενώ εκτός του Brussels Group θα συνεδριάσει και το EuroWorking Group. Επίσης, στις 18.00, θα συνέλθει στο υπουργείο Οικονομικών η πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα προβώ σε διορθωτικές κινήσεις λαμβάνοντας το μήνυμα των πολιτών»

Για την ακρίβεια, υπογράμμισε πως «θα έλθουν νέες παρεμβάσεις για την ακρίβεια. Αρχίζουμε να βλέπουμε μία αποκλιμάκωση των τιμών, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να το δούμε αυτό με πολύ μεγαλύτερη ένταση»
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός ε.α. Φράγκος

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, η παρωδία να σταματήσει εδώ» εκρήγνυται ο στρατηγός Φράγκος

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος είναι ο στρατηγός Φράγκος ή συγγενής πρώτου βαθμού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ - «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης» έγραψε ο στρατηγός
THE LIFO TEAM