Δύο άτομα χτυπήθηκαν στη δίκη της Χ.Α.

Δύο άτομα χτυπήθηκαν στη δίκη της Χ.Α. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Δύο άτομα χτυπήθηκαν στο κεφάλι έξω από τις φυλακές κορυδαλλού όπου το πρωί ξεκίνησε η δίκη της Χ.Α. και μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο γιατρός του νοσοκομείου Γιώργος  Παπανικολάου, ο ένας εκ των τραυματιών είναι μάρτυρας της δίκης της Χρυσής Αυγής, ενώ η άλλη, είναι διαδηλώτρια.

Ο  κ. Παπανικολάου έγραψε στο twitter: ΤΩΡΑ : 2 τραυματίες στο ΤΕΠ. Ο ένας μάρτυρας. Η άλλη διαδηλώτρια. Και οι 2 χτυπημένοι στο πρόσωπο και στο κεφάλι έξω απ τις γυναικείες φυλακές.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ