NEO VIDCAST

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χ.Α.

Διεκόπη για τις 7 Μαΐου η δίκη της Χ.Α. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Διεκόπη για τις 7 Μαίου η δίκη της Χρυσής Αυγής που ξεκίνησε το πρωί στην ειδικά διαμορφωμένη και ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. Η δίκη διακόπηκε επείδή ένας από τους κατηγορούμενους δεν είχε συνήγορο.

Συνολικά, οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή είναι 69, σήμερα πάντως απουσίαζε η ηγετική ομάδα της οργάνωσης ενώ στο εδώλιο κάθισαν  σήμερα 44 κατηγορούμενοι, από τους συνολικά 69, μεταξύ αυτών ο Γ. Ρουπακιάς, ο Ματθαιόπουλος, ο Μπούκουρας και Χ. Αλεξόπουλος.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και μια ανήλικη η οποία θα δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων, ενώ πριν λίγες ημέρες απεβίωσε ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Ιωάννης Μπολέτης.


Στον χώρο διεξαγωγής της δίκης έφτασε νωρίς το πρωί, χωρίς να κάνει δηλώσεις, η οικογένεια αλλά και φίλοι του Παύλου Φύσσα. Ο πατέρας του δολοφονημένου μουσικού είναι ο πρώτος μάρτυρας που θα καταθέσει στην πολύκροτη δίκη.

0

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM