Η Γιάννα στο Μαξίμου

Η Γιάννα στο Μαξίμου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΥΗ ΦΥΛΑΚΤΟΥ
7

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργός θα έχει σήμερα στη 1 το μεσημέρι η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η «σιδηρά κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων θα περάσει τις πύλες του Μαξίμου προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για την προετοιμασία του συνεδρίου του Ιδρύματος Κλίντον που θα γίνει τον Ιούνιο στην Αθήνα, καθώς η ίδια αναχωρεί για τις ΗΠΑ το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ραντεβού το ζήτησε η ίδια η κ. Αγγελοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι μια ακόμη συνάντηση για το ίδιο θέμα είχε η κ. Αγγελοπούλου και πριν από τις εκλογές, με τον σημερινό Πρωθυπουργό.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM