Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη για «αποκαλύψεις» για τα εξοπλιστικά

Στη ΓΑΔΑ η Βίκυ Σταμάτη για «αποκαλύψεις» για τα εξοπλιστικά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Στη ΓΑΔΑ αναμένεται να μεταφερθεί η Βίκυ Σταμάτη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση των εξοπλιστικών. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης το αίτημα που υπέβαλε εκ μέρους της έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται προτίθεται να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση».

Επιθυμία της είναι οι «αποκαλύψεις» να γίνουν στους εισαγγελείς Ισίδωρο Ντογιάκο και Γρηγόρη Πεπόνη «για λόγους εμπιστοσύνης» και όχι ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων τους.

Όπως είχε μεταδώσει χθες το Mega, ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν αποκλείεται να αναφερθεί και σε γνωστά ονόματα πολιτικών, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η στάση της δεν είναι απαραιτήτως εναρμονισμένη με τη θέση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM