20χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στο «Ελ. Βενιζέλος»

20χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείο στο «Ελ. Βενιζέλος» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.
0

Ένας 20χρονος τραυμάτισε πολλές φορές με μαχαίρι τη μητέρα του, μπροστά στον 10χρονο αδερφό του, μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η οικογένεια από τη Ρωσία είχε έρθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου.

Όπως αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο 20χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στη Ρωσία.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και επενέβησαν, σώζοντάς την. Η 38χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ ο γιος της συνελήφθη. Ο 10χρονος, που υπέστη σοκ, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM