No.1

Συλλήψεις 12 υπόπτων για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Συλλήψεις 12 υπόπτων για τις επιθέσεις στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Δώδεκα ύποπτοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την αστυνομία στο Παρίσι, ως ύποπτοι για εμπλοκή στις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία, στοιχίζοντας τη ζωή σε 17 άτομα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δικαστική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο, οι συλληφθέντες ανακρίνονται για την «πιθανή παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης», όπως για παράδειγμα όπλα και οχήματα, στους δράστες των επιθέσεων.

Στο μεταξύ, έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα σήμερα για πιθανή τοποθέτηση βόμβας στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare de l'Est στο Παρίσι.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM