Προσωρινή άδεια σε 5 εκ. μετανάστες έδωσε ο Ομπάμα

Προσωρινή άδεια σε 5 εκ. μετανάστες έδωσε ο Ομπάμα Facebook Twitter
1

Προσωρινή άδεια σε 5 εκατομμύρια μετανάστες αποφάσισε να δώσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ανακοινώνοντας σε τηλεοπτική ομιλία του τα σχέδιά του για τη μεταρρύθμιση του «κατακερματισμένου», όπως το χαρακτήρισε, συστήματος μετανάστευσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Ο Ομπάμα ανακοίνωσε τους όρους που θα ισχύουν και θα επιτρέψουν σε εκατομμύρια μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα να αποφύγουν την απέλαση ενώ κάλεσε τους ρεπουμπλικανούς να ψηφίσουν τις διατάξεις του σχετικού νομοσχεδίου.

«Μια συνολική αμνηστία θα ήταν άδικη. Αλλά και οι μαζικές απελάσεις θα είναι αδύνατες και σε αντίθεση με τη φύση μας» ανέφερε ο Ομπάμα. Τα 5 εκατομμύρια μετανάστες που παίρνουν προσωρινή άδεια βροσκόταν υπό την απειλή της απέλασης.

«Είμαστε και θα είμαστε πάντα ένα έθνος μεταναστών», είπε ο αμερικανός πρόεδρος και απευθυνόμενος στα εκατομμύρια των μεταναστών χωρίς τα νόμιμα έγγραφα ανέφερε: «Μπορείτε να βγείτε από τις σκιές και να πάτε προς τη νόμιμη οδό».

Πάντως οι ρεπουμπλικάνοι από την πλευρά τους αντιτίθενται στην προτεινόμενη ρύθμιση, διαμηνύοντας ότι θα την πολεμήσουν στο Κογκρέσο και στα δικαστήρια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Κούβα: Προειδοποιεί ότι δεν θα διαθέτει για έναν μήνα καύσιμα αεροσκαφών - Πόσο μπορεί να αντέξει η χώρα;

Η εξάντληση των καυσίμων αεροσκαφών από τη Δευτέρα πιθανόν θα προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΙΒΑ
Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Πόσο καιρό γνωρίζεις για Άντριου και Έπσταϊν;» - Αποδοκιμασίες σε επίσημη εμφάνισή του

Δέχτηκε αποδοκιμασίες έξω από σιδηροδρομικό σταθμό, γεγονός που επαναφέρει στο προσκήνιο τη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης που συνεχίζει να πλήττει τη βρετανική βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όλα τα έθνη είναι έθνη μεταναστών, γιατί ολόκληρη η ιστορία της ανθρωπότητας είναι ένα ατελείωτο ταξίδι, είτε λόγω ανάγκης είτε λόγω περιπλάνησης...