«Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένα τίποτα»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένα τίποτα» Facebook Twitter
2

Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ένα τίποτα».

 Όπως αναφέρει,  «οι Έλληνες Σοσιαλιστές, κάποτε η πιο σημαντική δύναμη της χώρας, φαίνεται τώρα να διαλύεται». Παράλληλα ο συντάκτης αναφέρει ότι από τη γιορτή για τα 40 χρόνια του κινήματος ο Γιώργος Παπανδρέου προτίμησε μια καλοπληρωμένη ομιλία στην Βασιλική Τράπεζα της Σκοτίας.

 Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle  η εφημερίδα αφού αναφέρεται αρχικά στην αντιπαλότητα Παπανδρέου-Βενιζέλου και στη συνέχεια στην ιστορία του κινήματος, καταλήγει:
«Στην επίσημη 40χρονη γιορτή του κόμματος ο Παπανδρέου έλαμψε δια της απουσίας του. Αντ’ αυτού είχε μια καλοπληρωμένη ομιλία σε μια εκδήλωση της Βασιλικής Τράπεζας της Σκωτίας (Royal Bank of Scotland). Στη σημερινή του εκδοχή, το διαιρεμένο κόμμα δεν φαίνεται να έχει μέλλον. Σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόλις 3%. Το άλλοτε ισχυρότατο λαϊκό κόμμα έχει μετατραπεί σε ένα μαραμένο λουλουδάκι. Το γεγονός αυτό ανησυχεί και τον πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαρά. Κυβερνάει από το 2012 σε έναν συνασπισμό με τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο πολλοί ψηφοφόροι αλλά και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στράφηκαν στο αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. Εάν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ θα πέσει και η κυβέρνηση Σαμαρά».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια