Ληστεία μετ' εμποδίων σε κοσμηματοπωλείο της Πλάκας

Ληστεία μετ' εμποδίων σε κοσμηματοπωλείο της Πλάκας Facebook Twitter
2

Μια περίεργη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο της Πλάκας επί της οδού Κυδαθηναίων. Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν διαρρήξει το κατάστημα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως συνειδητοποίησαν ότι όλα τα κοσμήματα βρισκόντουσαν στο χρηματοκιβώτιο.

Αποφάσισαν να μην αποχωρήσουν και περίμεναν υπομονετικά τον ιδιοκτήτη να ανοίξει το κατάστημα. Αυτό έγινε στις 8 το πρωί και όταν ο επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα βρήκε πέντε ληστές να τον περιμένουν.

Αφού του επιτέθηκαν, τον εξανάγκασαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα. Στη συνέχεια τον έδεσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείο κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια