Με 5-2 συνέτριψαν οι Γάλλοι τους Ελβετούς

Με 5-2 συνέτριψαν οι Γάλλοι τους Ελβετούς Facebook Twitter
0

Με μεγάλη εμφάνιση η Γαλλία συνέτριψε με 5-2 την Ελβετία σε αγώνα για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ και εξασφάλισε ήδη την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Γαλλία έφτασε μάλιστα μέχρι το 5-0 με γκολ των Ζιρού με κεφαλιά, Ματουϊντί, Βαλμπουενά, Μπενζεμά και Σισοκό για να χαλαρώσει στη συνέχεια και να μπορέσουν οι Ελβετοί να σημειώσουν δύο γκολ με τους Τζεμαϊλί (81' ) και Τσάκα (87').


Παρά τα πέντε γκολ που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Ελβετίας, Μπενάλιο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, καθώς απέκρουσε πέναλτι, ενώ έσωσε τη χώρα του σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις περιπτώσεις.

Ένα από τα ιδιαίτερα σημεία της αναμέτρησης είναι και το γκολ που πέτυχε ο Μπενζεμά, μόλις ένα δευτερόλεπτο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, γκολ που προκάλεσε σύγχυση αφού οι Γάλλοι άρχισαν να το πανηγυρίζουν, οι Ελβετοί δεν αντέδρασαν και η τηλεόραση έγραψε στο σκορ 6-2. Λίγο αργότερα το σκόρ…μειώθηκε στο 5-2.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM