Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Facebook Twitter
1

Συνελήφθη ο ένοικος διαμερίσματος στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 33ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Mετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά του 52χρονου οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν σε κρεβάτι, το πτώμα της 48χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ιρλανδίας συγκατοίκου του. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι γείτονες είχαν αρχίσει να παραπονιούνται για τη δυσοσμία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της γυναίκας είχε επέλθει προ αρκετών ημερών και ότι η γυναίκα  είχε στο παρελθόν διαπληκτιστεί με τον κατηγορούμενο ο οποίος είχε ασκήσει σε βάρος της σωματική βία.


Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε το έγκλημα αναμένεται να γίνει γνωστός μετά την τοξικολογική εξέταση, αφού το πτώμα δεν έφερε εμφανή σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών ενώ αναμένεται τοξικολογική εξέταση μιας και το  πτώμα δεν έφερε εμφανή σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο ή πάλη.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια