Μακρή: «Μην με ταυτίζετε τα συστημικά ΜΜΕ με τη Χ.Α., δεν μασάω»

Μακρή: «Μην με ταυτίζετε τα συστημικά ΜΜΕ με τη Χ.Α., δεν μασάω» Facebook Twitter
2

Επίθεση κατά των «συστημικών», όπως τα αποκάλεσε, ΜΜΕ έκανε το πρωί η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας την αντίδραση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος της είπε «δεν σας επιτρέπω».

 «Μην προσπαθείτε να με ταυτίσετε με τη Χρυσή Αυγή, όπως έκαναν οι συνάδελφοί σας χθες και σήμερα με τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Δε μασάω», είπε ο κ. Μακρή προσθέτοντας: «Με έχουν απειλήσει δύο χρόνια αλλά εγώ θα συνεχίσω τον ασφυκτικό κοινοβουλευτικό μου έλεγχο και δεν μασάω. Θα λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου».

Στη συνέχεια καταφέρθηκε κατά των «συστημικών ΜΜΕ» και υπήρξε ένταση, καθώς ο κ. Παπαδάκης της είπε: «Δεν σας επιτρέπω» και την κάλεσε να ανακαλέσει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια