Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση λόγω απεργίας στα ΜΜΜ

Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση λόγω απεργίας στα ΜΜΜ Facebook Twitter
1

Την ικανοποίηση του για την απόδοση του Δ.Σ. του ΟΑΣΑ να αποζημιώνονται οι επιβάτες όταν υπάρχει απεργία, εξέφρασε ο Συνήγορος του Πολίτη. Ο ΟΑΣΑ υιοθέτησε πρόταση του Συνηγόρου να αποζημιώνονται και οι κάτοχοι των ετήσιων καρτών απεριόριστων διαδρομών, κατόπιν υποβολής πολλών αναφορών από χρήστες των δημόσιων συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με την απόφαση, η αποζημίωση θα πραγματοποιείται είτε με μείωση επί της αξίας της ετήσιας κάρτας, είτε με παροχή ισόποσης αξίας εισιτηρίων, ανάλογα με τις ημέρες της απεργίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Συνήγορος του Πολίτη είχε προτείνει την πρόβλεψη αποζημίωσης για τους κατόχους ετήσιας και μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών, υπό τη μορφή παροχής δωρεάν εισιτηρίων για κάθε ημέρα απεργίας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μα συγγνώμη, εφόσον είσαι κατοχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών, ποιος ο λόγος να σου δώσουν εισιτήρια δωρεάν? Μιλάμε για υπέρτατη τρολλιά..