Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού

Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού Facebook Twitter
3

Στη σύλληψη της, εν διαστάσει, συζύγου του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα Ριμπολόβλεβα, προχώρησαν οι κυπριακές αρχές τη Δευτέρα το μεσημέρι κατά την άφιξη της στην Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του philenews, η Έλενα Ριμπολόβλεβα, μόλις έφτασε στην Κύπρο, συνελήφθη από την κυπριακή αστυνομία καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή ενός πανάκριβου αντικειμένου, το οποίο και ανήκε στο διαχειριστή του καταπιστεύματος των δύο κορών της.

Πολλοί μιλούν για ένα διαμάντι αξίας 13,5 εκατ. ευρώ, άλλοι όμως ανεβάζουν την αξία του στα 50 εκατ. δολάρια. Το συγκεκριμένο διαμάντι είναι περιουσιακό στοιχείο των θυγατέρων της Αικατερίνης 24 και Άννας 13 ετών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM