Ζημιές 1,1 δισ. δολ. περιμένει η Sony για φέτος

Ζημιές 1,1 δισ. δολ. περιμένει η Sony για φέτος Facebook Twitter
0

Ζημιές της τάξεως του 1,1 δισ. δολ. (110 δισ. γεν) για το τρέχων έτος που λήγει στις 31 Μαρτίου ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός της Sony. Αυτή θα είναι η 10η συνεχή χρονιά κατά την οποία η Sony θα παρουσιάσει ετήσιες ζημιές.

Όπως διαβάζουμε στο capital.gr η εταιρεία επικαλέστηκε το κόστος της αναδιάρθρωσης στις μονάδες τηλεοράσεων και προσωπικών υπολογιστών για την αναθεώρηση, αναφέρει το Bloomberg. Η Sony αναλαμβάνει επιβαρύνσεις αναδιάρθρωσης της τάξης των 70 δισ. γεν αυτό το έτος, μια αύξηση 20 δισ. γεν από τις προβλέψεις του Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος Kazuo Hirai αναμένεται να διευρύνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, εγκαταλείποντας την αγορά των προσωπικών υπολογιστών και σχεδιάζοντας περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM