Παραιτείται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Παραιτείται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
0

Ο Σάντρο Ροσέλ, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του, όπως ισχυρίζεται η αθλητική εφημερίδα Mundo Deportivo. Τη θέση του αναμένεται να πληρώσει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Τζόσε Μαρία Μπαρτομέου.

Ως αιτία για την ξαφνική αποχώρηση του πετυχημένου προέδρου η εφημερίδα αναφέρει τη διερεύνηση της μετεγγραφής του βραζιλιάνου σταρ Νεϊμάρ το Καλοκαίρι στην ομάδα της Καταλωνίας. Η Μπαρτσελόνα δεν δημοσιοποίησε ποτέ το ακριβές ποσό που δαπανήθηκε, όμως πηγές ανεβάζουν το κόστος στα 57 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ζόρντι Κάσες, μέλος του συλλόγου, προσέφυγε στα δικαστήρια ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για διασπάθιση των χρημάτων του συλλόγου από τον πρόεδρο Ροσέλ και ο Δημόσιος Κατήγορος υποστήριξε την καταγγελία, θεωρώντας πως υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για διαστρέβλωση του πόσου που δόθηκε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM