Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης

Κόμμα ιδρύει και ο Χατζημαρκάκης Facebook Twitter
6

Στη δημιουργία Κίνησης Πολιτών, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, προχώρησε ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης. Όπως λέει ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην Ελλάδα το πρώτο βήμα θα είναι η συμμετοχή στςι ευρωεκλογές για να προωθηθούν τα ελληνικά συμφέροντα στην Ε.Ε.

Οι αρχές και το όνομα του κόμματος που θα ανακοινωθούν επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, σε συνέντευξη στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λ.Αμαλίας 8 και Ξενοφώντος) στις 1.30 μ.μ.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
> ο ευρωβουλευτής που έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να πολιτευθεί στην ΕλλάδαΟ Χατζημαρκάκης είναι λογοκλόπος και του έχει αφαιρεθεί ο τίτλος του διδάκτορα. Παρ’ όλ’ αυτά έχει το θράσος να επιδιώκει τη συνέχιση της πολιτικής του καριέρας στην Ελλάδα, διότι στη Γερμανία δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί.
Που χάθηκες εσύ βρε ein Steppenwolf; Είχα καιρό να διαβάσω σχόλιο σου, εκτός και αν δεν συμπίπτανε οι αναγνώσεις μας. : )Όσο για τον Χατζημαρκάκη καλά τα γράφεις. Έχεις ένα (ΝΑΙ) και απο εμένα. Για όσους γνωρίζουν, ο άνθρωπος είναι πολιτικός σαλτιμπάγκος.Κατόπιν εορτής, γεμίσαμε από «Σωτήρες»...!