Επτά νέα ακίνητα προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ

Επτά νέα ακίνητα προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ Facebook Twitter
1

Με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής δημοπράτησης ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει επτά νέα ακίνητα το ΤΑΙΠΕΔ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα και Βόλο. Οι προσφορές θα υποβληθούν στις αρχές Μαρτίου.

Στην Αθήνα βρίσκονται τα τρία από τα επτά ακίνητα. Το ένα είναι το εξαώροφο (επιφάνειας 874 τ.μ.) κτίριο επί της οδού Ευαγγελιστρίας 9 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Το δεύτερο είναι ένας χώρος υποστήριξης της Αττικής Οδού, έκτασης 5,08 στρεμμάτων, δίπλα στο εμπορικό The Mall στο Μαρούσι. Το τρίτο ακίνητο είναι ένα οικόπεδο 400 τ.μ. στη Λ. Συγγρού.

Στη Θεσσαλονίκη πωλείται ένα τριώροφο διατηρητέο κτίριο στην παλιά πόλη. Στην Αχαΐα πωλείται οικόπεδο έκτασης 16,7 στρεμμάτων σε παραλιακή περιοχή του Ρίου. Στο Βόλο πρόκειται να πωληθεί οικόπεδο 1,25 στρεμμάτων εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Τέλος θα πωληθεί οικόπεδο με τρία κτίσματα, τα δύο εξ αυτών διατηρητέα, στο κέντρο της Καλαμάτας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Οικονομία / Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Κατά το πρώτο τετράμηνο εφαρμογής, οι αποδοχές από υπερωρίες και υπερεργασία αυξήθηκαν κατά 48% και τα έσοδα από εισφορές υπερωριών και υπερεργασίας αυξήθηκαν κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2024
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια