Επιχείρηση εναντίον των ισλαμιστών στο Μάλι

Επιχείρηση εναντίον των ισλαμιστών στο Μάλι Facebook Twitter
0

Κοινή επιχείρηση εναντίον ισλαμιστών στο Μάλι πραγματοποιούν στρατιωτικές δυνάμεις της Γαλλίας, του ΟΗΕ και του Μάλι.

Η επιχείρηση έρχεται μια μέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο Τσαντ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο κυανόκρανοι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γαλλικού στρατού, η επιχείρηση είχε αποφασιστεί και σχεδιαστεί πριν το περιστατικό στο Τσαντ, ενώ εκπρόσωπος του στρατού του Μάλι αναφέρει πως η επιχείρηση έχει θα διαρκέσει «όσο χρειαστεί».

Να σημειώσουμε ότι η Γαλλία έχει στο Μάλι 3.200 στρατιώτες στη χώρα, μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε τον Ιανουάριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM