Δεν πήρε το χρίσμα για τη δημαρχία της Νέα Υόρκης ο Κατσιματίδης

Δεν πήρε το χρίσμα για τη δημαρχία της Νέα Υόρκης ο Κατσιματίδης Facebook Twitter
0

Εκτός κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης βγήκε ο 45χρονος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον  Κατσιματίδης. Στις χθεσινές προκριματικές εκλογές, ο Κατσιματίδης έχασε από τον Τζο Λότα, πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Μεταφορών της Νέας Υόρκης, συγκεντρώνοντας ποσοστό 40,60% έναντι 52,70% του Λότα.

Εν τω μεταξύ, τις προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού κόμματος στην περιοχή Αστόρια του Κουίνς για το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης κέρδισε ο κυπριακής καταγωγής, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος για τη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου. O κ. Κωνσταντινίδης είναι απόφοιτος του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κολεγίου Κουίνς της Νέας Υόρκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΒΡΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διεθνή / «Το Λούβρο δεν είναι μουσείο του 21ου αιώνα»: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την ασφάλεια μετά τη ληστεία

Η πρόεδρος και διευθύντρια του Λούβρου δήλωσε σήμερα πως το μουσείο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν μετασχηματισμό, για να γίνει «ένα μουσείο του 21ου αιώνα»
LIFO NEWSROOM