480 κιλά κοκαΐνης μέσα σε μπανάνες στου Ρέντη

480 κιλά κοκαΐνης μέσα σε μπανάνες στου Ρέντη Facebook Twitter
2

480 κιλά κοκαΐνης, μέσα σε μπανάνες από την Κολομβία εντόπισε η αστυνομία σε επιχείρησής της σε αποθήκη στου Ρέντη αλλά και στη Ρόδο. Πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών για την εξάρθρωση κυκλώματος το οποίο φέρεται να εισάγει και να διακινεί μεγάλες ποσότητες του συγκεκριμένου ναρκωτικού μέσα σε οπωροκηπευτικά.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη σε πολλούς νομούς. Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, τα κιβώτια είχαν εισαχθεί από την Ιταλία και ως χώρα προέλευσης φαινόταν η Κολομβία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια