Παρ’ ολίγον τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άστεγος που κοιμόταν σε κάδο απορριμάτων, κατέληξε στην πρέσα του απορριμματοφόρου.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 00:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Νίκης 69, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που επικρατούσε έντονη βροχόπτωση.
Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρει καταφύγιο μέσα στον κάδο για να προστατευτεί από τις καιρικές συνθήκες.
Θεσσαλονίκη: Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν έγκαιρα την παρουσία του
Πρόκειται για έναν 46χρονο Ρουμάνο, ο οποίος κινδύνεψε να καταλήξει στην πρέσα του απορριμματοφόρου χωρίς να γίνει αντιληπτός.
Οι εργαζόμενοι της καθαριότητας αντιλήφθηκαν έγκαιρα την παρουσία ανθρώπου μέσα στον κάδο και αντέδρασαν άμεσα, αποτρέποντας τα χειρότερα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ελαφρά τραύματα, ενώ οι υπάλληλοι κατέθεσαν στις αρχές για το περιστατικό.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ