Η Μάγια Χοκ παντρεύτηκε τον Κρίστιαν Λι Χάτσον ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

ΜΑΓΙΑ ΧΟΚ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η Μάγια Χοκ και ο μουσικός Κρίστιαν Λι Χάτσον παντρεύτηκαν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, σε μια τελετή που οργανώθηκε χωρίς προαναγγελία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Στην τελετή ήταν παρόντες οι γονείς της ηθοποιού, Ίθαν Χοκ και Ούμα Θέρμαν, καθώς και αρκετοί συμπρωταγωνιστές της από το Stranger Things, ανάμεσά τους οι Φιν Γούλφχαρντ, Γκέιτεν Ματαράτσο, Κάλεμπ ΜακΛάφλιν, Σέιντι Σινκ, Νατάλια Ντάιερ και Τζο Κίρι. Το People αναφέρει επίσης ότι στο γάμο ήταν και ο αδελφός της, Λέβον Ρόαν Θέρμαν Χοκ.

Η 27χρονη Χοκ επέλεξε λευκό νυφικό και ένα χειμωνιάτικο παλτό, ενώ ο 35χρονος Χάτσον εμφανίστηκε με σμόκιν. Εκπρόσωποι των δύο δεν απάντησαν σε αίτημα του περιοδικού για σχόλιο μέχρι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ, ωστόσο η σχέση του είχε γίνει γνωστή το τελευταίο διάστημα. Πέρυσι, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Χάτσον είχε επιβεβαιώσει ότι η Χοκ ήταν αρραβωνιαστικιά του, ενώ η ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί αργότερα με δαχτυλίδι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Χοκ είχε μιλήσει θετικά για το ότι η σχέση της ξεκίνησε από φιλία. «Δεν μπορώ να το προτείνω αρκετά, να βγαίνεις με τους φίλους σου. Είναι το καλύτερο», είχε πει. «Σε ξέρουν. Σε ξέρουν ως άνθρωπο, όχι σαν κάτι πάνω στο οποίο να προβάλουν την εικόνα της “τέλειας κοπέλας”.»

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην Τεχεράνη - Νέος συναγερμός στα ΗΑΕ

Νέα πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού - Ο ισραηλινός στρατός πλήττει στρατιωτικούς στόχους «σε όλο το Ιράν» - Νέα επίθεση ιρανικών drones και πυραύλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - To μήνυμα της Κίνας για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM