Βούλα Πατουλίδου για τον θάνατο του συζύγου της: «Έφυγε με τον καλύτερο τρόπο, μέσα στην αγκαλιά μου»

Η Βούλα Πατουλίδου για τον θάνατο του συζύγου της: «Έφυγε με τον καλύτερο τρόπο, μέσα στην αγκαλιά μου» Facebook Twitter
Η συνέντευξη της Βούλας Πατουλίδου για τον θάνατο του συζύγου της και την περιπέτειά του με τον καρκίνο / Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της, Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

«Έφυγε με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε η «χρυσή» ολυμπιονίκης για τον σύζυγό της.  «Έφυγε μέσα στην αγκαλιά μου», πρόσθεσε.

«Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια όλο λέγαμε "restart", όλο ξεκινούσαμε και όλο το χάναμε στον δρόμο, αλλά τώρα το χάσαμε τελείως. Εχθές είχαμε τα 40 και εκείνο που ειλικρινά θα ήθελα να πω σε όλους όσοι συμπορεύονται με ανθρώπους ή κάνουν καινούργιες σχέσεις, είναι το εξής: ό,τι χαλάει, ας προσπαθούν να το φτιάχνουν. Να μην το τερματίζουν, εκτός κι αν οι περιστάσεις είναι τέτοιες που είναι μη αναστρέψιμες στο να μπορείς να συμπορεύεσαι 42 χρόνια. Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι μοναδικοί».

Βούλα Πατουλίδου: «Έφυγε στην αγκαλιά μου»

Η Βούλα Πατουλίδου περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές, πριν ο Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης φύγει από τη ζωή. «Μετά από 25 χρόνια γειτνίασης με τον γιατρό, που ζει από πάνω μας, κάθε φορά με ρωτούσε "πώς είστε σήμερα" και δυο μέρες πριν φύγει ο Δημήτρης, του είπα "πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, θα πάμε και διακοπές". Βέβαια, το "θα πάμε διακοπές" γύρισε ανάποδα και τελείωσε το καντηλάκι. Τρεις φορές ο θεούλης μας γέμισε το καντηλάκι, αυτή τη φορά όμως τελείωσε», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Έφυγε με τον καλύτερο τρόπο, έτσι όπως λέει ο γιος μας. "Δεν νομίζω ότι ο μπαμπάς θα ήθελε κάτι διαφορετικό, έφυγε μες στην αγκαλιά σου πάρα πολύ εύκολα και όμορφα για τον ίδιο", μου λέει. Ναι, έφυγε μέσα στην αγκαλιά μου και το κακό είναι ότι πριν από δυο εβδομάδες είχε φύγει και το σκυλάκι μας το οποίο ήταν μόνο δυόμισι χρονών… λες και ήξερε, πήγαινε δίπλα στον Δημήτρη συνέχεια και εκείνος του έλεγε "φύγε"», περιέγραψε στη συνέχεια και έπειτα, αναφέρθηκε στη μάχη του συζύγου της με τον καρκίνο.

Βούλα Πατουλίδου: Η περιπέτεια του συζύγου της με τον καρκίνο

Τέλος, θυμήθηκε την ημέρα που ο Δημήτρης Ζαρζαβατσίδης έμαθε ότι έχει καρκίνο, αλλά και το σημάδι, το οποίο τον οδήγησε στον γιατρό. «Όταν φεύγει στην αγκαλιά σου, με αυτόν τον τρόπο, δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι παραπάνω που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να κερδίσουμε τι; Γιατί θέλουμε και ποιότητα ζωής... 4,5 μήνες πριν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας του. Του καρκίνου ήταν 21 Μαρτίου».

«Το μεσημέρι είχε κάτι πόνους και κάναμε αξονικές. Πάρε να΄χεις... Μετάσταση συκώτι, λεμφαδένες, πάγκρεας. Γεια σας» θυμάται η Βούλα Πατουλίδου, τονίζοντας τη σημασία της ψυχολογίας σε περιπτώσεις όπως εκείνη που αντιμετώπισε η οικογένειά της.
 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρουσάκης για «εμποδιστή Ρεξ»: Διαμορφώνει μια εκρηκτικά ασταθή ατμόσφαιρα με συνέπεια τον ακραίο καιρό

Ελλάδα / Μαρουσάκης για «εμποδιστή Ρεξ»: Διαμορφώνει μια εκρηκτικά ασταθή ατμόσφαιρα με συνέπεια τον ακραίο καιρό

Ο γνωστός μετεωρολόγος εξηγεί για το φαινόμενο και επισημαίνει πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε επικίνδυνες καταστάσεις
LIFO NEWSROOM
Βοιωτία: «Ήταν περισσότερα από 2 χρόνια θαμμένη» εξηγεί η Δημογλίδου για τον θάνατο της ηλικιωμένης

Ελλάδα / Βοιωτία: «Ήταν περισσότερα από 2 χρόνια θαμμένη» εξηγεί η Δημογλίδου για τον θάνατο της ηλικιωμένης

Ο εισαγγελέας ζήτησε από τους αστυνομικούς προκαταρκτική έρευνα για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο - «Θα πρέπει αν γίνει ανθρωπολογική εξέταση, βρέθηκε μόνο ένας σκελετός, για να δούμε πόσο καιρό ήταν θαμμένη η γυναίκα» εξήγησε η κ. Δημογλίδου
LIFO NEWSROOM
Βοιωτία: «Ντρέπεται πολύ, το έκανε γιατί βρισκόταν σε μεγάλη οικονομική ανάγκη» λέει ο δικηγόρος της 62χρονης

Ελλάδα / Βοιωτία: «Ντρέπεται πολύ, το έκανε γιατί βρισκόταν σε μεγάλη οικονομική ανάγκη» λέει ο δικηγόρος της 62χρονης

«Το λάθος το έκανε γιατί βρισκόταν σε μεγάλη οικονομική ανάγκη και χρειαζόταν χρήματα από τη σύνταξη και το επίδομα που έπαιρνε η μητέρα της» εξήγησε ο δικηγόρος της
LIFO NEWSROOM
Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM