Καιρός - Τσατραφύλλιας: «Σκυτάλη με καύσωνα παίρνει ο Σεπτέμβρης»

Καιρός - Τσατραφύλλιας: «Σκυτάλη με καύσωνα παίρνει ο Σεπτέμβρης» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Για τον ερχομό αξιόλογου καύσωνα τον Σεπτέμβρη στη χώρα, κάνει λόγο στη νέα ανάρτησή του για τον καιρό ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Λίγες μόνο ημέρες πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο, ο γνωστός μετεωρολόγος στη νέα πρόγνωση του για την πορεία του καιρού τον νέο μήνα, κάνει λόγο για πολύ ζέστη, η οποία μάλιστα θα διαρκέσει μέρες.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας στην ανάρτησή του, εξηγεί πως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία του Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού προγνωστικού κέντρου, αναμένεται τον Σεπτέμβριο αξιόλογος καύσωνας, ο οποίος θα έρθει από δύο μεριές και θα έχει «εμμονή αρκετών ημερών πάνω από την περιοχή μας».

«Σκυτάλη με καύσωνα παίρνει ο Σεπτέμβρης! Με πολύ ζέστη φαίνεται να μας υποδέχεται ο Σεπτέμβρης, και μάλιστα αν επαληθευτεί η τάση που μας δίνει το Ευρωπαϊκό και το Αμερικάνικο προγνωστικό κέντρο θα ζήσουμε αξιόλογο καύσωνα», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Μάλιστα η θερμή μάζα η οποία θα έρθει από δύο μεριές (μέση ανατολή -Αφρική) δείχνει να έχει εμμονή αρκετών ημερών πάνω από την περιοχή μας. Τα επόμενα 24ώρα η πρόγνωση θα είναι περισσότερο ασφαλής και θα σας ενημερώσω. Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι...όπως και να έχει!», καταλήγει.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ