Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Για διακοπές με τα παιδιά τους στην Κεφαλονιά

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Για διακοπές με τα παιδιά τους στην Κεφαλονιά Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / Getty Images
0

Στην Ελλάδα βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλεντον, τα τρία παιδιά τους αλλά και τους γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, βρέθηκαν στην Κεφαλονιά προκειμένου να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού site, η άφιξη των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο νησί του Ιονίου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς κατέφθασαν στην Κεφαλονιά με ιδιωτικό τζετ από το Λονδίνο.

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αλλά και τη διακριτική παρουσία της προσωπικής τους φρουράς επιβιβάστηκαν σε πολυτελή βαν και πραγματοποίησαν μία σύντομη παραμονή στο νησί.

Ωστόσο, στη συνέχεια συνέχισαν τις διακοπές τους σε πολυτελή θαλαμηγό, η οποία αγκυροβόλησε στα ανοιχτά της Αγίας Ευφημίας, προκειμένου να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Με πληροφορίες από kefaloniafocus.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM