Ριτσώνα: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο - Μαύροι καπνοί κατέκλυσαν την περιοχή

Ριτσώνα: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο - Μαύροι καπνοί κατέκλυσαν την περιοχή Facebook Twitter
Φωτ. από τη φωτιά στη Ριτσώνα / EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα.

Η φωτιά σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξέσπασε κάτω από μέχρι στιγμής άγνωστες συνθήκες λίγο μετά τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου στο εργοστάσιο στη Ριτσώνα, και πολύ γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στην επιχείρηση κατάσβεσής της, αυτή την ώρα είναι στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 26 πυροσβέστες, 10 οχήματα αλλά και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, για την προσέγγιση των φλεγόμενων εγκαταστάσεων σε μεγάλο ύψος.

Βίντεο από το σημείο αποτυπώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς διακρίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί στον ουρανό, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.



Σημειώνεται πως λίγο μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, εστάλη στους κατοίκους της περιοχής μήνυμα του 112, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Επικίνδυνοι καπνοί στην περιοχή Αυλίδας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».



Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ακούστηκαν εκρήξεις πριν η φωτιά πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Με πληροφορίες από radiothiva.gr

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM
Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM