Πρόταση γάμου για την Κέλι Όζμπορν στην τελευταία συναυλία του Όζι

Πρόταση γάμου για την Κέλι Όζμπορν στην τελευταία συναυλία του Όζι Facebook Twitter
Κέλι Όζμπορν και Σιντ Γουίλσον είναι μαζί από το 2022. Στο στιγμιότυπο οι δυο τους στα Grammy 2024 / Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου, στα παρασκήνια της αποχαιρετιστήριας συναυλίας του Όζι Όζμπορν, όταν η Κέλι Όζμπορν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Σιντ Γουίλσον, μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Η ιστορική συναυλία των Black Sabbath στο Villa Park του Μπέρμιγχαμ, με τον «Πρίγκιπα του Σκότους» να ανεβαίνει για τελευταία φορά στη σκηνή, μετατράπηκε και σε οικογενειακή γιορτή, με τον Γουίλσον -μέλος του συγκροτήματος Slipknot- να επιλέγει τη στιγμή για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η Κέλι ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή της πρότασης, γράφοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Α! Και αυτό συνέβη χθες!». Στο βίντεο, η μητέρα της, Σάρον Όζμπορν , φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι επίκειται, ζητώντας από τους παριστάμενους να κρατήσουν σιγή.

Ο Γουίλσον πλησιάζει την Κέλι, της παίρνει το χέρι και της λέει: «Κέλι, ξέρεις ότι σε αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε. Τίποτα δεν θα με έκανε πιο ευτυχισμένο από το να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου. Μπροστά στην οικογένειά σου και τους φίλους μας, Κέλι, θα με παντρευτείς;».

Μέσα σε επευφημίες, η Κέλι είπε το πολυαναμενόμενο «ναι» και αγκάλιασε συγκινημένη τον σύντροφό της. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι είναι μαζί από το 2022, ενώ τον Νοέμβριο του 2023 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Σίντνεϊ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Διεθνή / Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Η τραγωδία στο Crans-Montana αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες - Οι πολίτες διερωτώνται πώς απέτυχε ένα σύστημα που θεωρούνταν σχεδόν άψογο και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

«Δεν θέλουμε να γίνουμε Αμερικανοί, δεν θέλουμε να γίνουμε Δανοί, θέλουμε να είμαστε Γροιλανδοί» διαμηνύουν οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας
THE LIFO TEAM