Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σοκαρίστηκα, πιο αγύμναστο παίκτη δεν έχω ξαναδεί» λέει ο προπονητής του

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Instagram
0

Στην κακή φυσική κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε ο προπονητής του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς. 

Μιλώντας για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο σερβικό μέσο ενημέρωσης «Sport Klub», ο προπονητής του Έλληνα τενίστα ξεκαθάρισε ότι εάν θέλει να επιστρέψει ξανά στο Top10 της ATP, θα πρέπει «να λύσει κάποια πράγματα εκτός παρκέ».

«Τα πράγματα είναι απλά, δεν είναι εύκολα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και συνέχισε: «Μιλήσαμε με τον Στέφανο πολλές φορές. Αν λύσει κάποια πράγματα που δεν αφορούν το τένις, τότε θα έχει μια ευκαιρία για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης για να βρίσκεται εκτός της πρώτης 10άδας».

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής συμπλήρωσε ακόμη: «Θέλει, αλλά δεν κάνει τίποτα. Όλο ''θέλω, θέλω'' αλλά δεν βλέπω καμία πρόοδο. Σοκαρίστηκα, δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου. Με αυτό το γόνατο, είμαι τρεις φορές καλύτερος σε φυσική κατάσταση από εκείνον. Αυτό είναι πραγματικά άσχημο».

Επόμενος σταθμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά- εφόσον είναι υγιής και ξεπεράσει το πρόβλημα με τη μέση του- θα είναι το 250άρι τουρνουά στο Ούμαγκ, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 20-26 Ιουλίου. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM