Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Μιλουτίνοφ Facebook Twitter
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τους προέδρους του Oλυμπιακού / Φωτ: Eurokinissi
0

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, οποίος θα παραμείνει στον Πειραιά έως το 2028.

Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον έπεισαν να απορρίψει την εξαιρετικά δελεαστική πρόταση του Παναθηναϊκού.

Την περασμένη σεζόν, ο Μιλουτίνοφ κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα έφτασε μέχρι το Final Four της EuroLeague. Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, είχε μέσο όρο 8,2 πόντους και 5,8 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια.

Εφόσον ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο, ο Μιλουτίνοφ θα συμπληρώσει δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 2015 έως το 2020, ενώ η δεύτερη θητεία του ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ για ακόμη τρία χρόνια».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM