LIVE!

Σεισμός μεγέθους 6,5 Ρίχτερ στην Κολομβία

Σεισμός μεγέθους 6,5 Ρίχτερ στην Κολομβία Facebook Twitter
Φωτογραφία: X
0

Σεισμός μεγέθους 6,5 Ρίχτερ έπληξε την Κολομβία την Κυριακή, ανέφερε το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών Γεωεπιστημών (GFZ).

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χλμ. (6,21 μίλια), ανέφερε το GPZ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στο Παρατεμπουένο, μια πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 187 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα, όπου η δυνατή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή για αρκετά δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, επλήγη από τον σεισμό σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Τα κτίρια στην πόλη σείστηκαν καθώς οι σειρήνες ηχούσαν σε όλη την πρωτεύουσα και οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να αναζητήσουν ασφάλεια.

Με πληροφορίες από Reuters

 
 
 
Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Διεθνή / Κύπρος: Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι για επιθέσεις εναντίον του Ιράν

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Times, οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τη βάση της RAF στο Ακρωτήρι της Κύπρου για τη διεξαγωγή «αμυντικών» επιχειρήσεων κατά του Ιράν.
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΙΡΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Διεθνή / Έλληνες εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: «Επιστρέφαμε και μαχητικά μας ζήτησαν να πάμε στο Ιράν, ευτυχώς ο πιλότος δεν δέχτηκε»

Η περιπέτεια που έζησαν όσοι επιχείρησαν να πετάξουν το Σάββατο το πρωί, με προορισμό την Αθήνα - Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες
THE LIFO TEAM