Βρούτσης: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεσμεύονται για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος»

Basket League: «ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεσμεύονται για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος» Facebook Twitter
Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις Δ. Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλων με τον υφυπουργό Αθλητισμού / Φωτ.: Eurokinissi
0

Το υπουργείο Αθλητισμού επικύρωσε τον «λευκό καπνό» για τη Basket League μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ, μετά τη συνάντηση του υφυπουργού με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Σε ανακοίνωση από το υπουργείο, αναφέρεται ότι οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε εποικοδομητικό κλίμα και οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εγγυήθηκαν για την ομαλή έκβαση των τελικών του Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Basket League: Η ανακοίνωση του υπουργείου για το Πρωτάθλημα

«Πραγματοποιήθηκαν, σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025, διαδοχικές συναντήσεις του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη, με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αντίστοιχα. Οι συζητήσεις, όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης, διεξήχθησαν σε εποικοδομητικό κλίμα, οι ιδιοκτήτες εγγυήθηκαν την ομαλή και ασφαλή συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, για το οποίο η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) θα προχωρήσει άμεσα στον ορισμό των επόμενων αγώνων. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ δεσμεύτηκαν πως δεν θα παραστούν στα αμέσως προσεχή εκτός έδρας ματς των ομάδων τους».

Basket League - Βρούτσης: «Εγγυώνται -και με την παρουσία τους στα γήπεδά τους- την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων»

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και οι δηλώσεις του υφυπουργού, Γιάννη Βρούτση, αφότου ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με του αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, και προσωπικά τους κ.κ. Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο, για την άμεση και θετική ανταπόκρισή τους.
Προτεραιότητα της Κυβέρνησης αποτελεί η ομαλή διεξαγωγή της σειράς των τελικών και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε κλίμα ασφάλειας και αθλητικού σεβασμού. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε καλό και ουσιαστικό κλίμα. Περάσαμε τον κάβο. Δόθηκαν εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των τελικών και την περιφρούρηση του “ευ αγωνίζεσθαι”. Οι ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ εγγυώνται -και με την παρουσία τους στα γήπεδά τους- την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Οι δύο ΚΑΕ εξέδωσαν νωρίτερα κοινού περιεχομένου ανακοινώσεις, μέσω των οποίων δεσμεύονται «την απολύτως ειρηνική και σύμφωνη με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος της GBL 2024-2025».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

«Μόνο προαπαιτούμενο η προσέλευση και μία δήλωση - Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Αθλητισμός / Ρίτσαρντ Σιάο: To «χρυσό παιδί» της Wall Street επενδύει στον Άρη – Ποιος είναι ο 24χρονος φίλος του Αντετοκούνμπο

Στενός φίλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λάτρης του μπάσκετ και με βλέψεις για το ΝΒΑ, ο Σιάο αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης με όραμα και επενδυτικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM