Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ήρθαμε από σεβασμό, δεν εξομοιωνόμαστε με Γιαννακόπουλο»

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ήρθαμε από σεβασμό, δεν εξομοιωνόμαστε με Γιαννακόπουλο» Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI
0

Στο Υπουργείο Παιδείας κατέφτασαν πριν λίγη ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μετά τη συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον Γιάννη Βρούτση, με στόχο την εξεύρεση άμεσης λύσης για τη συνέχιση των τελικών της Basket League, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατέφθασαν στο Υπουργείο για τη δική τους συνάντηση με τον Υπουργό.

Κατά την άφιξή τους, προχώρησαν σε δηλώσεις, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «το θέμα δεν είναι αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά αν θα δεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές».

«Από εμάς δεν έγινε τίποτα. Δε δεχόμαστε την εξομοίωση. Είμαστε πεντακάθαροι», συμπλήρωσαν παράλληλα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Για σεβασμό στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ερχόμαστε. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο αυτής της συνάντησης. Από εμάς δεν έγινε τίποτα. Δε δεχόμαστε την εξομοίωση. Είμαστε πεντακάθαροι. Έκανε επανειλημμένα χειρονομίες και απείλησε ότι θα βιάσει την ανήλικη κόρη μου. Δύο επιλογές υπάρχουν το φως και το σκοτάδι», ανέφραν αρχικά οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

«Πάντα πορευόμαστε με γνώμονα τη νομιμότητα. Ποτέ δεν έχουμε ξεφύγει, πάντοτε δεχόμαστε τα αποτελέσματα και θέλουμε οι αγώνες στο ΣΕΦ να γίνονται με τις καλύτερες συνθήκες. Αγώνες χωρίς δίχτυ. Τα όποια υβριστικά συνθήματα τα καταδικάζουμε, όπως κι έγινε προχθές. Η συμπεριφορά του Γιαννακόπουλου ήταν εκτός ελέγχου. Ήρθε για να προκαλέσει», συνέχισαν.

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ήρθαμε από σεβασμό, δεν εξομοιωνόμαστε με Γιαννακόπουλο» Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI

«Είχε απαγόρευση εισόδου, δεν έγινε τίποτα. Κάνει συνεχώς αναρτήσεις και δε γίνεται τίποτα. Το θέμα δεν είναι αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά αν θα δεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν γίνεται αυτή η συμπεριφορά από ιδιοκτήτη σε αμόκ στη μέση του γηπέδου. Δεν μπορούμε να δεχθούμε καμία εξομοίωση με τον κύριο Γιαννακόπουλο, που στον αγώνα του ΣΕΦ πήγε στη μέση του γηπέδου και έκανε επανειλημμένα άσεμνες χειρονομίες και απείλησε ότι θα βιάσει την ανήλικη κόρη μου. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση στο ίδιο τραπέζι», κατέληξαν μιλώντας με τον κ. Βρούτση.

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Ήρθαμε από σεβασμό, δεν εξομοιωνόμαστε με Γιαννακόπουλο» Facebook Twitter
Φωτ. EUROKINISSI

Γιαννακόπουλος: «Ήταν πολύ καλή συνάντηση, ο υπουργός πρότεινε πάρα πολύ δίκαιη λύση»

Νωρίτερα λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «πολύ καλή συνάντηση», ενώ υπογράμμισε πως «ο υπουργός πρότεινε πάρα πολύ δίκαιη λύση».

Σημειώνεται πως οι πρωτοβουλίες του υπουργείου επικεντρώνονται στην παροχή θεσμικών εγγυήσεων προς τις δύο ομάδες, με στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων των τελικών.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Αθλητισμός / Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «έσπασε» το αρνητικό ρεκόρ σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Πορτογαλίας απέναντι στη Γερμανία

Με γκολ στο 137ο του διεθνές παιχνίδι, ο 40χρονος Ρονάλντο χάρισε στην Πορτογαλία την πρώτη της νίκη επί της Γερμανίας μετά από 25 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

Αθλητισμός / Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν κάθε μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους, όχι οι μπασκετμπολίστες»

«Όταν είσαι εκατομμυριούχος και έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα είναι ασέβεια για όσους δουλεύουν όλη μέρα για πολύ διαφορετικό μισθό» δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης ​
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη παρουσία των ιδιοκτητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

«Μόνο προαπαιτούμενο η προσέλευση και μία δήλωση - Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης
LIFO NEWSROOM
Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «μόνο στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

Αθλητισμός / Παρών στο ραντεβού με Βρούτση ο Γιαννακόπουλος - Συνάντηση «στις δικαστικές αίθουσες» λένε οι Αγγελόπουλοι

«Τα προσωπικά μας ζητήματα θα λυθούν εκεί που πρέπει και όχι με 'θύματα' τους αθλητές και τους φιλάθλους μας», δηλώνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
LIFO NEWSROOM
ΕΣΑΚΕ: «Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Αθλητισμός / ΕΣΑΚΕ: «Πάγια θέση μας είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

O πρόεδρος της GBL και ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, εκφράζοντάς του την επιθυμία τους να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα του μπάσκετ
LIFO NEWSROOM