Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονη με πατίνι

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονη με πατίνι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EUROKINISSI
0

Σοβαρό ατύχημα με παράσυρση ανήλικης, σημειώθηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νεάπολης, όταν ένας 13χρονος παρέσυρε με πατίνι μία 5χρονη και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο του ατυχήματος.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ οι Αρχές μετά από αναζητήσεις, προχώρησαν στη σύλληψη του ανήλικου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα, ενώ τον σχηματισμό δικογραφίας ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που εξακολουθούν να κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρουν τα στοιχεία ανεξάρτητης έρευνας, που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ