Eurovision 2025: Αποθεώθηκε η Klavdia - Η εκρηκτική κορύφωση στο φινάλε του Β' Ημιτελικού

Eurovision 2025: Αποθεώθηκε η Klavdia - Η εκρηκτική κορύφωση στο φινάλε του Β' Ημιτελικού Facebook Twitter
Η Klavdia στη σκηνή της Eurovision 2025
0

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Klavdia στον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2025, η οποία μαζί με την «Αστερομάτα» αποθεώθηκαν από το κοινό στην αρένα της Βασιλείας.

Η Klavdia εμφανίστηκε 7η στη σκηνή του St. Jakobshalle, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2025 το Σάββατο, με τις τελευταίες πληροφορίες των στοιχηματικών να θεωρούν δεδομένη την πρόκρισή της.

Η Klavdia ανέβηκε στη σκηνή με μεγάλο δυναμισμό και πάθος, και σε συνδυασμό με τη φωνητική της ερμηνεία, καθήλωσε το κατάμεστο στάδιο στη Βασιλεία.

Μάλιστα, είδαμε και επίσημα την πολυαναμενόμενη έκπληξη της ελληνικής αποστολής, για τη μεγάλη βραδιά του Β' Ημιτελικού.

Στους τελευταίους στίχους της «Αστερομάτας» και την ώρα που η Klavdia τραγουδά a capella ντυμένη με το μαύρο φόρεμα, σβήνουν όλα τα φώτα στη σκηνή και επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.

Τότε μετά από λίγα δευτερόλεπτα «εισβάλει» στη σκηνή το φως, με την Klavdia να βρίσκεται πάνω στον βράχο ντυμένη στα λευκά.

Eurovision 2025: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β' Ημιτελικό

  • Αυστραλία - Milkshake Man – Go-Jo
  • Μαυροβούνιο - Dobrodošli – Nina Žižić
  • Ιρλανδία - Laika Party – Emmy
  • Λετονία - Bur man laimi – Tautumeitas
  • Αρμενία - Survivor – Parg
  • Αυστρία - Wasted Love – JJ

Ηνωμένο Βασίλειο (απευθείας τελικό) - «Big Five»

  • Ελλάδα - Asteromata – Klavdia
  • Λιθουανία - Tavo akys – Katarsis
  • Μάλτα - Serving – Miriana Conte
  • Γεωργία - Freedom – Mariam Shengelia

Γαλλία (απευθείας τελικό) - «Big Five»

  • Δανία - Hallucination – Sissal
  • Τσεχία - Kiss Kiss Goodbye – Adonxs
  • Λουξεμβούργο - La poupée monte le son – Laura Thorn
  • Ισραήλ - New Day Will Rise – Yuval Raphael

Γερμανία  (απευθείας τελικό) - «Big Five»

  • Σερβία - Mila – Princ
  • Φινλανδία - Ich komme – Erika Vikman
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM