Ολυμπιακός - Ρεάλ 84-72: Πρώτο βήμα για Άμπου Ντάμπι με κυριαρχία και άμυνα

Ολυμπιακός - Ρεάλ 84-72: Πρώτο βήμα για Άμπου Ντάμπι με κυριαρχία και άμυνα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 84-72 της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο Final Four του Άμπου Ντάμπι. Η ελληνική ομάδα επέβαλε απόλυτα τον ρυθμό της, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και κυριάρχησε χάρη στη σταθερή της άμυνα και την ποιότητα βάθους του ρόστερ της.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιόρισαν την επιθετική λειτουργία της Ρεάλ, η οποία υπέπεσε σε 18 λάθη και παρουσίασε ελάχιστη δημιουργία. Το προβάδισμα του Ολυμπιακού άγγιξε τους 20 πόντους στην τρίτη περίοδο, με τον Βεζένκοφ να φτάνει τους 21 πόντους και τον Φουρνιέ να προσθέτει 10. Η Ρεάλ μείωσε προσωρινά στους 11, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο.

Με καλή διαχείριση στο τέλος και κρίσιμα σουτ από Βεζένκοφ και Πίτερς, ο Ολυμπιακός «σφράγισε» τη νίκη και πηγαίνει στο δεύτερο ματς της σειράς με σημαντικό πλεονέκτημα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM