Χανιά: Νέα διάσωση 74 μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου

Χανιά: Νέα διάσωση 74 μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Νέο περιστατικό με διάσωση δεκάδων μεταναστών, σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Λιμενικό αυτή τη φορά διέσωσε 74 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Γαύδου.

Αναλυτικότερα, τουλάχιστον 74 άτομα που εντοπίστηκαν μέσα σε πλοιάριο, σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Γαύδου, μεταφέρθηκαν στη Χώρα Σφακίων και αναμένεται να οδηγηθούν σε προσωρινό χώρο φιλοξενίας στην Αγιά Χανίων.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, από τα 74 άτομα τα 69 είναι άνδρες, τρεις είναι γυναίκες και δύο παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο περιστατικό με μετανάστες μέσα σε λίγες ώρες στα νότια της Κρήτης, αφού τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου 47 άτομα, ενώ λίγες ώρες μετά σε θαλάσσια περιοχή νότια των Καλών Λιμένων, εντοπίστηκαν 38 ακόμη άτομα.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM