17χρονη ομογενής μάζεψε 80 χιλιάδες δολάρια για τα παιδιά στην Ελλάδα

17χρονη ομογενής μάζεψε 80 χιλιάδες δολάρια για τα παιδιά στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Μια 17χρονη ομογενής, η Χριστίνα Λεβέντη, τελειόφοιτη του Λυκείου Τέναφλαϊ κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 80 χιλιάδων δολαρίων για τα παιδιά στην Ελλάδα. Η Λεβέντη μαζί με συμμαθήτριες της μετέτρεψαν, όπως αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας, την αγάπη τους για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους τους στην Ελλάδα, σε έμπρακτο ενδιαφέρον.

Η Χριστίνα ήρθε σε επικοινωνία και συμφωνία με τον Οργανισμό «Κάνε μια Ευχή Ελλάδα» και «Κάνε μια Ευχή Διεθνώς», και στη συνέχεια έστειλε εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα και έκανε άλλα τόσα τηλεφωνήματα. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε μάλιστα στο κοινοτικό κέντρο του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος στο Μανχάταν, και εκδήλωση για να επιτευχθεί ο στόχος της 17χρονης. Μέσω των οργανώσεων αυτών θα γίνει και η διάθεση των χρημάτων.

Η Χριστίνα Λεβέντη μίλησε και για τις επισκέψεις της στην Ελλάδα, λέγοντας ότι αυτό που της άρεσε ήταν ότι όλοι φαινόταν άνετοι και χαρούμενοι. «Δεν είναι αυτή, η Ελλάδα που ήξερα», σχολίασε για το παρόν στην πατρίδα των γονιών της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM