Κρήτη: Δύτης εντοπίστηκε νεκρός - Είχε κάμερα πάνω στο ψαροντούφεκο

Κρήτη: Δύτης εντοπίστηκε νεκρός - Είχε κάμερα πάνω στο ψαροντούφεκο Facebook Twitter
φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης, καθώς ένας 43χρονος δύτης εντοπίστηκε νεκρός, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως να συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, τα ίχνη του δύτη είχαν χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης (6/3) στην περιοχή του Κριού στην Παλαιοχώρα της Κρήτης. Τελικά, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (7/3), μετά από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Όπως αναφέρει το creta24.gr ο δύτης εντοπίστηκε σε βάθος 24 μέτρων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πολύ έμπειρος, αφού ο ίδιος ήταν εκπαιδευτής κατάδυσης και ναυαγοσώστης.

Επιπλέον, ο 43χρονος είχε εγκατεστημένη κάμερα πάνω στο ψαροντούφεκο, η οποία συνέχισε να λειτουργεί, καταγράφοντας τα τελευταία λεπτά της ζωής του άτυχου δύτη. Μάλιστα, είναι πιθανό να δοθούν και απαντήσεις για τις συνθήκες που έχασε τη ζωή του ο ψαροντουφεκάς.

Οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν τις Αρχές το βράδυ της Πέμπτης και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM