Νεκρός 25χρονος Βρετανός που έκανε μάθημα κατάδυσης στη Βουλιαγμένη

Νεκρός 25χρονος Βρετανός που έκανε μάθημα κατάδυσης στη Βουλιαγμένη Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Βουλιαγμένη ένας 25χρονος Βρετανός που έκανε κατάδυση.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή «Α’ λιμανάκι» Βουλιαγμένης και φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια κατάδυσης από με εκπαιδευτές ιδιωτικής εταιρείας. Ο 25χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 46χρονος εκπαιδευτής δύτης και ο 37χρονος βοηθός του για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (ανθρωποκτονία από αμέλεια), ενώ κατασχέθηκε ο καταδυτικός εξοπλισμός.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚ.Π.Α.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM