Τέμπη: Εκτάκτως στο Κουλούρι κλιμάκιο ειδικής επιτροπής της Πυροσβεστικής

Τέμπη: Εκτάκτως στο Κουλούρι κλιμάκιο ειδικής επιτροπής της Πυροσβεστικής Facebook Twitter
Δυστύχημα στα Τέμπη/ Eurokinissi
0

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής- με εντολή εφέτη ανακριτή- θα μεταβεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, από Αθήνα με τους δύο δικαστικούς πραγματογνώμονες, στο Κουλούρι, προκειμένου να ερευνήσουν την εμπορική αμαξοστοιχία, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Με βάση το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ένα κομμάτι της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας η οποία ενεπλάκη στο δυστύχημα των Τεμπών, λείπει. Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο ότι ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ παρέδωσε το πόρισμά του στον εφέτη ανακριτή για να μπει στη δικογραφία για τα Τέμπη, ο ανακριτής έδωσε εντολή στη ΔΑΕΕ να ερευνήσει τον χώρο και τα συντρίμμια που βρίσκονται προς φύλαξη στο Κουλούρι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι κλιμάκιο της ΔΑΕΕ είχε μεταβεί στον τόπο της τραγωδίας τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα για να συμμετάσχει στις έρευνες. Ωστόσο, τα μέλη του κλιμακίου υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Λάρισας και οι 4 προανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Λάρισας δεν τους το είχαν επιτρέψει. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει ασκηθεί εναντίον των στελεχών της Πυροσβεστικής Λάρισας, δίωξη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM