Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρούν οι νοσοκομειακοί γιατροί Facebook Twitter
0

Σε κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων προχωρά η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

 

Αύριο, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, γιατροί και εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε γραφεία Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και θα συμμετάσχουν στη μοτοπορεία των ΟΤΑ, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Καραϊσκάκη.

 

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου διοργανώνεται συλλαλητήριο 11:00- 15:00 έξω από το υπουργείο Υγείας.

 

Το Σάββατο 6 Οκτώβριου, οι υγειονομικοί διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 18:00 σε συντονισμό, όπως αναφέρουν, με τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους και με σύνθημα «να κρατήσουμε όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας -να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία- κανένας μόνος του στην κρίση».

 

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο γενικής απεργίας την επόμενη εβδομάδα, καθώς και συμμετοχής στις καταλήψεις, που προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι ΟΤΑ στα δημαρχεία, σύμφωνα με τη «Ναυτεμπορική».

 

 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM