Στο ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Ράνια Θρασκιά

Στο ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Ράνια Θρασκιά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανήκει πλέον η Ράνια Θρασκιά.

Συνάντηση με την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ανεξάρτητη, είχε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους επισημοποίησαν την ένταξη της Ράνιας Θρασκιά στο κόμμα.

Η επιλογή της πόλης για την πρώτη επίσημη συνάντησή του ως πολιτικοί σύμμαχοι πια, είναι συμβολική, καθότι και η Ράνια Θρασκιά, όπως και ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι εκλεγμένοι βουλευτές στη Θεσσαλονίκη.

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να συστρατευτούμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις. Συνεπής, θα συνεχίσω να δουλεύω διεκδικώντας όσα αξίζει η Θεσσαλονίκη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Θρασκιά.

Η αποχώρηση της κ. Θρασκιά από τον ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε μετά το επεισοδιακό έκτακτο συνέδριο του κόμματος 8-10 Νοεμβρίου.

Στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προσχωρήσει και ο Πέτρος Παππάς μέσα στις επόμενες μέρες.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM