Τίφανι Τραμπ: Η «άγνωστη» κόρη του προέδρου, ζει στη σκιά της Ιβάνκα

Τίφανι Τραμπ: Η «άγνωστη» κόρη του Αμερικανού προέδρου που έζησε στη σκιά της Ιβάνκα Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA
0

Στην τελετή ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο το παρών έδωσαν και τα πέντε παιδιά που έχει αποκτήσει ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ από τους τρεις γάμους του. Όμως, λιγότερη γνωστή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι η Τίφανι Τραμπ, η κόρη που απέκτησε ο ρεπουμπλικανός κροίσος από τον δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς.

Η Τίφανι Τραμπ, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του πατέρα της στο πλευρό του συζύγου της Μάικλ Μπούλος. Η 31χρονη επέλεξε για την σημαντική μέρα να φορέσει σκούρο βελούδινο παλτό και μάξι τουαλέτα σε ασημί απόχρωση. Η πάντα διακριτική Τίφανι καθόταν δίπλα στην 43χρονη ετεροθαλή αδελφή της Ιβάνκα, στη σκιά της οποίας έζησε επί πολλά χρόνια.

Τίφανι Τραμπ: Η «άγνωστη» κόρη του Αμερικανού προέδρου που έζησε στη σκιά της Ιβάνκα Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA

Ο Τραμπ θεωρούσε την Τίφανι υπέρβαρη και είχε αρνηθεί να φωτογραφηθεί μαζί της

Το 1993, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Ιβάνα Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας παντρεύτηκε την Αμερικανίδα ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια Μάρλα Μέιπλς. 

Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη την Τίφανι Τραμπ, η οποία γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1993. Ο Τραμπ και η Μέιπλς χώρισαν το 1997 ενώ το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 1999. Η Τίφανι έχει χαρακτηριστεί από τον αμερικανικό Τύπο η «ξεχασμένη Τραμπ» αφού έζησε επί χρόνια στη σκιά της μεγαλύτερης ετεροθαλούς αδελφής της Ιβάνκα, για την οποία μέχρι πρότινος ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκρυβε την αδυναμία που της είχε.

Η Τίφανι Τραμπ ανατράφηκε από τη μητέρα της στην Καλιφόρνια σε αντίθεση με τα τρία μεγαλύτερα αδέλφια της που μεγάλωσαν στη Νέα Υόρκη, κοντά στον πατέρα τους. Έτσι, στην ουσία ο Αμερικανός κροίσος και η μικρότερη κόρη του δεν ήταν ποτέ κοντά ενώ κατά την πρώτη θητεία του στον Λευκό Οίκο η Ιβάνκα και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ υπηρέτησαν ως σύμβουλοι του προέδρου και μάλιστα, είχαν εγκατασταθεί στην προεδρική κατοικία μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Ήταν τόσο απόμακρος με την Τίφανι ο Ντόναλντ Τραμπ, που τον Αύγουστο του 2019 η τότε προσωπική βοηθός του διέδωσε τη φήμη πως «Ο ρεπουμπλικανός δεν θα μπορούσε καν να αναγνωρίσει την Τίφανι μέσα σε ένα πλήθος» και ότι την θεωρούσε «υπέρβαρη» σε σημείο που είχε αρνηθεί να φωτογραφηθεί με τη μικρότερη κόρη του. Ο Ντόναλντ Τραμπ διέψευσε τις κατηγορίες εις βάρος του και δήλωσε ότι «η Τίφανι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος». «Δουλεύει σκληρά και είναι καλή φοιτήτρια, είναι υπέροχος άνθρωπος, αγαπώ την Τίφανι και είναι υπέροχος άνθρωπος», επέμεινε μετά την κατακραυγή ο Τραμπ.

Την ίδια περίοδο, η 28χρονη βοηθός του Μάντλιν Γουεστερχάουτ αποσύρθηκε από τα καθήκοντά της. Ο Λευκός Οίκος έκανε λόγο για παραίτηση ενώ ο αμερικανικός Τύπος ανέφερε πως η βοηθός του προέδρου, της οποίας το γραφείο ήταν ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση αφού ο Ντόναλντ Τραμπ πληροφορήθηκε όσα είχε διαρρεύσει για εκείνον σε δημοσιογράφους.

Η Μύκονος, ο γάμος και «ο διορισμός των πεθερών»

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Τίφανι ήρθαν πιο κοντά κατά την περίοδο που η «άγνωστη» κόρη του ήταν φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Η Τίφανι Τραμπ αποφοίτησε το 2016 με πτυχίο Κοινωνιολογίας και Νομικής. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Georgetown της Ουάσινγκτον το 2020. Το καλοκαίρι του 2018 κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Μύκονο, η Τίφανι Τραμπ γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της, επιχειρηματία Μάικλ Μπούλος.

Η μικρότερη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε τον 27χρονο Μάικλ Μπούλος, τον Νοέμβριο του 2022 σε μια εντυπωσιακή τελετή στην επιβλητική έπαυλη Μαρ-α-Λάγκο ιδιοκτησίας του 47ου προέδρου των ΗΠΑ. Το ζευγάρι αναμένεται να καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο του παιδί την προσεχή άνοιξη. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει στις 10 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στο Ντιτρόιτ πως θα γίνει παππούς για ενδέκατη φορά αφού η κόρη του Τίφανι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου ο Τραμπ ανακοίνωσε πως διορίζει τον πεθερό της Τίφανι, τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία λιβανέζικης καταγωγής Μασάντ Μπούλος, «ανώτερο σύμβουλο του προέδρου» για τη Μέση Ανατολή. Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος έχει επίσης διορίσει τον Τσαρλς Κούσνερ, πεθερό της κόρης του Ιβάνκα, στη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στη Γαλλία.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέι Ντι Βανς: «Οι Ρώσοι για πρώτη φορά έκαναν σημαντικές παραχωρήσεις για να τερματιστεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: Η Ρωσία έκανε πρώτη φορά σημαντικές παραχωρήσεις για να τελειώσει ο πόλεμος

«Ο πόλεμος δεν είναι προς το συμφέρον ούτε της Ευρώπης, ούτε των ΗΠΑ και πιστεύουμε ότι ούτε η Ρωσία ή η Ουκρανία έχουν συμφέρον να συνεχιστεί», ξεκαθαρίζει ο Αμερικανός αντιπρόεδρος
LIFO NEWSROOM
Υπό ποιους όρους o Πόύτιν θα αποδεχόταν μία ειρηνευτική συμφωνία με Ουκρανία

Διεθνή / Υπό ποιους όρους η Ρωσία θα αποδεχόταν μία ειρηνευτική συμφωνία με Ουκρανία

Την ώρα που διεθνείς αναλυτές βλέπουν πως η Ρωσία καθυστερεί κάθε σχέδιο, για συνάντηση Βλαντίμιρ Πούτιν και Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε διορία δύο εβδομάδων στον Ρώσο πρόεδρο για να συναντηθεί με τον Ουκρανό ομόλογό του
LIFO NEWSROOM
Τετραήμερη εργασία: Γιατί το «9-5» πέντε ημέρες την εβδομάδα είναι μοντέλο άλλου αιώνα και «δεν ταιριάζει πλέον»

Διεθνή / Τετραήμερη εργασία: Γιατί το «9-5» πέντε ημέρες την εβδομάδα είναι μοντέλο άλλου αιώνα και «δεν ταιριάζει πλέον»

Σχεδόν το 11% του εργατικού δυναμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει πλέον ότι εργάζεται τέσσερις ημέρες σε πλήρη και μερική απασχόληση, σύμφωνα με ανάλυση
LIFO NEWSROOM
Ο Ζελένσκι συγκρούεται με τον Τραμπ για το Ντονμπάς – Το μεγάλο παζάρι για την Ουκρανία

Διεθνή / Ο Ζελένσκι συγκρούεται με τον Τραμπ για το Ντονμπάς – Το μεγάλο παζάρι για την Ουκρανία

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι απορρίπτει τις πιέσεις για παραχώρηση εδαφών στο Ντονμπάς, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προωθεί ειρηνευτική συμφωνία. Ποιο είναι το διακύβευμα για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική αξιοπιστία αμφισβητείται στην Ασία: Οι σύμμαχοι σκέφτονται στρατηγική ανεξαρτησία

Διεθνή / Η αμερικανική αξιοπιστία αμφισβητείται στην Ασία: Οι σύμμαχοι σκέφτονται στρατηγική ανεξαρτησία

Η πολιτική Τραμπ και οι απρόβλεπτες ενέργειες των ΗΠΑ αναγκάζουν Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Αυστραλία να εξετάσουν εναλλακτικά σχέδια ασφάλειας στην Ασία, προκαλώντας αβεβαιότητα για την περιφερειακή σταθερότητα
THE LIFO TEAM
Η Ουκρανία χτυπά τη Ρωσία στην εθνική της γιορτή: Επίθεση με drone σε σταθμούς πυρηνικών και πετρελαίου

Διεθνή / Η Ουκρανία χτυπά τη Ρωσία στην εθνική της γιορτή: Επίθεση με drone σε σταθμούς πυρηνικών και πετρελαίου

Τις τελευταίες εβδομάδες, και την ώρα που εντείνονται οι συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου υπό την πίεση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η Ουκρανία έχει εξαπολύσει δεκάδες drone εναντίον του ρωσικού εδάφους
LIFO NEWSROOM
Doulos Phos: Το πλοίο-θρύλος που έγινε ξενοδοχείο πολυτελείας και σώθηκε από τη διάλυση

Διεθνή / Doulos Phos: Το πλοίο-θρύλος που έγινε ξενοδοχείο πολυτελείας και σώθηκε από τη διάλυση

Το MV Doulos Phos, πρώην επιβατηγό πλοίο και αποστολικό σκάφος, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο πολυτελείας στην Ινδονησία, διατηρώντας την ιστορική του κληρονομιά και προσφέροντας εμπειρία θάλασσας στην ξηρά
LIFO NEWSROOM
Ιταλικές παραλίες σε κρίση: Ομπρέλες-χρυσάφι αδειάζουν τις ακτές

Διεθνή / Ιταλικές παραλίες σε κρίση: Ομπρέλες-χρυσάφι αδειάζουν τις ακτές

Οργή στην Ιταλία για τις εξωφρενικές τιμές στις παραλίες. Ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες φτάνουν έως και 117€ την ημέρα, με τις οικογένειες να εγκαταλείπουν τα beach clubs. Πώς η κρίση μισθών και η πολιτική αντιπαράθεση αλλάζουν το καλοκαίρι των Ιταλών
LIFO NEWSROOM
Το Πεντάγωνο μπλοκάρει την Ουκρανία: Γιατί οι ΗΠΑ δεν την αφήνουν να χτυπήσει τη Ρωσία με ATACMS

Διεθνή / Το Πεντάγωνο μπλοκάρει την Ουκρανία: Γιατί οι ΗΠΑ δεν την αφήνουν να χτυπήσει τη Ρωσία με ATACMS

Οι ΗΠΑ εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει αμερικανικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά στόχων στη Ρωσία, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ πιέζει για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Κρεμλίνο
LIFO NEWSROOM