80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν κατέβαλαν τέλη κυκλοφορίας για το 2012.

80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν κατέβαλαν τέλη κυκλοφορίας για το 2012. Facebook Twitter
0

Στην "τσιμπίδα" της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών έχουν πιαστεί 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα συμπεριλάβει το τέλος (προσαυξημένο με το πρόστιμο) στο εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος των συγκεκριμένων φορολογούμενων.

Για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες που έχουν παραλάβει το εκκαθαριστικό και δεν έχουν καταβάλει το τέλος κυκλοφορίας, θα αποσταλεί ειδοποιητήριο για την καταβολή του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Ελλάδα / Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Θοδωρής Κολυδάς, Γιώργος Τσατραφύλλιας και Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Χάρτες με την πορεία των φαινομένων
LIFO NEWSROOM