Υποψήφιος για «καλύτερο λιμάνι της Ευρώπης», ο Πειραιάς

Υποψήφιος για «καλύτερο λιμάνι της Ευρώπης», ο Πειραιάς Facebook Twitter
3

Στα δέκα καλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, βρίσκεται το λιμάνι του Πειραιά που επιλέχθηκε για να διεκδικήσει το φετινό βραβείο της ESPO, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιμένων.

Ο Γιώργος Ανωμερίτης  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ,  δήλωσε ότι "η επιλογή του λιμένα Πειραιά ως υποψήφιου για το φετινό βραβείο της ESPO μεταξύ πολλών υποψήφιων λιμένων, δικαιώνει τους στόχους της πολιτικής μας για τη διασύνδεση της πόλης με το λιμάνι μέσα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης πάνω στον άξονα Λιμάνι - Πόλη - Τουρισμός - Πολιτισμός".

Το κύριο κριτήριο της φετινής διαδικασίας είναι η προοπτική κοινωνικής ενσωμάτωσης των λιμένων με στόχο τους νέους και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, μέσα από αναπτυξιακά προγράμματα.

Η απονομή των βραβείων, θα γίνει στις Βρυξέλλες τον Νοέμβριο. Πέρυσι το βραβείο είχε απονεμηθεί στη Στοκχόλμη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM