ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου

ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Άνοιξαν οι κάλπες για τη διαδικασία εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υποψήφιοι, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Απόστολος Γκλέτσος, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης. Εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει επαναληπτικός γύρος την επόμενη Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η ψηφοφορία στα 465 εκλογικά τμήματα θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και σήμερα, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν πριν την ψηφοφορία μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Επισημαίνεται ότι οι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας. Πολίτες άλλων χωρών, όπως της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων χωρών ή μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και ο ΑΜΚΑ τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρει, πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με τις Εφορευτικές Επιτροπές από ολόκληρη τη χώρα σχετικά με τη διαδικασία εκλογής.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM