Παύλος Πολάκης: «Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης»

Παύλος Πολάκης: «Μας δούλεψε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης» Facebook Twitter
Παύλος Πολάκης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Open και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο κόσμος δεν αντέχει τη διάσπαση, γι’ αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Πολάκης, κατηγορώντας τον Κασσελάκη ότι έχει καταθέσει «ψευδές πόθεν έσχες» και ότι «τώρα απειλεί με μηνύσεις».

Ο Πολάκης υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένας που έχει εταιρείες στα νησιά Μάρσαλ». Σε ερώτηση σχετικά με την παραμονή του Κασσελάκη στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες, απάντησε ότι «όντως θα συμβεί», εξαιτίας των «δικαστικών επιθέσεων στην Αμερική».

Απαντώντας στο γιατί δεν είχε ελέγξει τον Κασσελάκη πριν αναλάβει την προεδρία του κόμματος, ο Πολάκης σημείωσε ότι είχε εμπιστευτεί τον άνθρωπο που του τον πρότεινε, τον στενό συνεργάτη του Μανώλη Καπνισάκη. «Μας δούλευε ψιλό γαζί ο Στέφανος Κασσελάκης», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις κατηγορίες περί «μαύρων ταμείων», δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δάνεια» και πως είναι «τρομερά υποκινούμενο και ψεύτικο να κατηγορείς το κόμμα που σε εξέλεξε για μαύρα ταμεία, αντί να επιτίθεσαι στα άλλα δύο κόμματα».

Όσον αφορά την απομάκρυνση της Θεοδώρας Τζάκρη από τα αξιώματά της, ο Πολάκης παραδέχθηκε ότι «πράγματι δημιουργεί προβλήματα, αλλά τίποτα δεν είναι ανυπέρβλητο, τίποτε δεν είναι αδύνατο». Κάλεσε, μάλιστα, όσους έφυγαν ή σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να το ξανασκεφτούν, λέγοντας ότι «σε ένα κόμμα υπό τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έχουν μέλλον».

Ο Πολάκης έκανε αναφορά και στο πόθεν έσχες του Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι «έχει καταθέσει ψευδές πόθεν έσχες», προσθέτοντας πως «ανέφερε μόνο μία εταιρεία, την Osios, με την οποία είχε σχέση».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Κασσελάκη ότι θα κινηθεί νομικά, ο Πολάκης απάντησε: «Καλώς να ορίσει».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM